چاپ هشتم هم منتشر شد
با این کتاب دیگر لازم نیست بعد از ۴۰-۵۰ سالگی مدام پیش دکتر بروید.
اگر این شرایط را دارید، این کتاب را حتما بخوانید
اگر هم این شرایط را ندارید، این کتاب را نخوانید
اگر مشکل کلسترول بالا دارید، یا نگران بالا رفتن کلسترولتان هستید.
اگر مشکل چربی خون دارید، یا نگران این مشکل هستند.
اگر کبد چرب دارید، یا خطر کبد چرب را نزدیک میبینید.
اگر بیماری قلبی-عروقی دارید و یا اگر در خانوادهتان سابقه ارثی بیماری عروقی وجود دارد.
اگر فشار خون دارید و سعی در پرهیز از خوردن نمک دارید.
اگر اضافه وزن دارید، مخصوصا اگر چاقی ناحیه شکمتان بیشتر از چاقی بقیه بدنتان است.
اگر میخواهید اطلاعات کامل و درستی در مورد کیفیت و تاثیر انواع روغنها و چربیهایی که روزانه در خانوادهتان مصرف میکنید داشته باشید و بهترین انتخابها را برای سلامت خودتان و خانوادهتان انجام بدهید.
اگر میخواهید اطلاعات دقیقی در مورد نحوه بهبود فاکتورهای مهم در آزمایش خون، مثل کلسترول، LDL، HDL، تریگلیسیرید، TG، VLDL و … داشته باشید و بدانید هر یک از این عددها چه چیزی را در مورد سلامتتان نشان میدهند و چطور باید سلامتتان را ارتقا دهید.
اگر خودتان یا هر یک از اعضای نزدیک خانوادهتان این مشکلات را دارند، این کتاب را در حتما اولویت قرار دهید.
در این کتاب، چه چیزهایی یاد میگیرید:
در این کتاب بر اساس جدیدترین تحقیقات علمی، به چرایی اشتباه بودن بسیاری از باورهای رایج قدیمی در مورد چربی، کلسترول و نمک میپردازیم و بعد از آن:
در مورد بیماری بالا بودن کلسترول، دلایل آن و راهکارهای آن.
در مورد بیماری بالا بودن چربیخون (تری گلیسیرید)، دلایل و راهکارهای آن.
یاد میگیرید که به راحتی در کمتر از چند هفته چربی خون بالای ۳۰۰ واحد را به زیر ۱۰۰ واحد کاهش دهید.
در مورد طبقهبندی انواع روغنها و چربیها کامل یاد خواهید گرفت، یاد خواهید گرفت کدام چربیها به سلامت و طول عمر شما کمک میکنند و چرا و اینکه کدام چربیها باعث مرگ زودرس شما خواهند شد.
در مورد طبقه بندی انواع روغنهای گیاهی یاد میگیرید.
در مورد چربیهای اشباع شده و چربیهای اشباع نشده، تفاوتشان و فواید و مضرات این چربیها یاد میگیرید.
یاد میگیرید چرا اکسیده شدن روغنها مهمترین عامل در طبقهبندی کیفیت روغنها باشد و یاد میگیرید در هنگام سرخ شدن کدام روغنها زودتر و بیشتر اکسیده میشوند. در مورد بخار روغن در هنگام آشپزی یاد میگیرید.
یاد میگیرید برای پخت و پز از چه نوع روغنهایی استفاده کنید.
چربیهای ترانس دقیقا چی هستند، کره گیاهی چطور تولید میشود، روغنهای تراریخته، روغنهای هیدروژنه و نیمه هیدروژنه، روغنهای اینتراستریفای شده و …
در مورد اسید چربهای ضروری و غیر ضروری و اسیدچربهای امگا ۳ و امگا ۶ ایجاد توازن این دو در بدن، برای کاهش التهابات بدن یاد میگیرید.
در مورد بیماری قلبی – عروقی یاد خواهید گرفت: چرا بیماری عروقی پیش میآید و چطور باید پیشگیری کرد، برای جلوگیری از بیماری عروقی چی بخورید و چی نخورید.
یاد میگیرید که چرا کلسترول در رگها رسوب میکند و راهحلش چیست.
در مورد انواع کلسترول HDL و LDL و VLDL به صورت مفصل یاد میگیرید.
یاد خواهید گرفت چطور کلسترول خوب (HDL) ر فوری افزایش دهید و چرا HDL مهمترین تاثیر را روی سلامت شما دارد.
در مورد داروهایی که برای بیماری قلبی، کاهش کلسترول، کاهش چربی خون استفاده میشوند و مضرات و فواید آنها یاد میگیرید.
در مورد داروهای استاتین یاد میگیرید، داروهایی برای بیماران قلبی که عمرشان را کوتاه میکند و آنها را بر اثر بیماریهای دیگر میکشد.
در مورد حاملهای چربی در خون (لیپوپروتیئنها) یاد میگیرید در مورد حاملهای کلسترول نوع A و نوع B در بدن یاد میگیرید، کدامها بد هستند و چه کار کنید که حاملهای چربی (لیپوپروتیئن)های بد در خون کاهش پیدا کنند.
در مورد التهاب عروق، دلایل آن و نحوه تشخیص آن یاد میگیرید. یاد میگیرید که CRP چیست.
در مورد کبد چرب و تاثیر چربیها روی کبد چرب یاد خواهید گرفت.
در مورد معجونی پرچرب یاد خواهید گرفت که میتواند هر صبح شما را لاغرتر کند.
در مورد اثر چاق یا لاغر کننده انواع چربیها یاد میگیرید. کدام چربیها برای لاغری مفید هستند و کدام چربیها شما را بیمار و چاق میکنند.
آیا گوشت قرمز میتواند عامل سرطان باشد؟
در مورد رژیم سالمخوری یاد میگیرید، مزیتها و مضرات رژیمهای گوشتخواری و رژیمهای گیاهخواری یاد میگیرید.
یاد میگیرید که چرا مقدار VLDL و مقدار TG تقسیم بر HDL مهمترین عددها در آزمایش خون هستند و هر کدام چه چیزی را نشان میدهند و چند باید باشند.
یاد میگیرید چطور آزمایش خون خودتان را درست ارزیابی کنید و بدانید که باید کدام معیارها برایتان مهم باشند و کدام معیارها برخلاف آنچه که به صورت رایج اغلب دکترها میگویند، در دراز مدت تاثیر مهمی در میزان سلامتتان ندارند و مهم نیستند.
یاد میگیرید که چطور سلامتتان را ارزیابی کنید. ۹ فاکتور بسیار مهم در ارزیابی سلامت را یاد خواهید گرد.
در مورد اهمیت آزمایش دو ساعته قند خون و تاثیر آن بر سلامت رگ و عروقتان یاد میگیرید.
در مورد نمک و تاثیر آن بر فشار خون یاد خواهید گرفت. در مورد اینکه چرا مصرف نمک بیشتر، برای سلامتتان بسیار مفید است یاد خواهید گرفت.
یاد میگیرید که چرا خود نمک باعث ایجاد فشار خون نمیشود، و یاد میگیرید چه چیزی نمک را در بدنتان به دام میاندازد و اجازه خروج طبیعی نمک را از بدنتان نمیدهد و برای فشار خون چرا باید این عامل را درمان کنید، نه اینکه نمک را کم کنید.
یاد خواهید گرفت چطور وقتی خبری یا تحقیقی علمی را جایی میخوانید تشخیص دهید که آیا این مطلب واقعا علمی است یا نه.
بسیاری از تحقیقات را با هم بررسی میکنیم که کاملا خلاف آنچه به صورت رایج گفته میشود را اثبات میکنند و یاد خواهید گرفت که چطور شرکتهای تولید محصولات غذایی اجازه عمومی شدن تحقیقات درست را نمیدهند و در عوض تحقیقاتی که خودشان اسپانسر آنها هستند و نکات دلخواه شرکتهای تولید محصولات غذایی را اثبات میکنند را به صورت گسترده در تمام خبرگزاریها و شبکههای اجتماعی انتشار میدهند.
یاد میگیرید که چطور دولتها برای کاهش هزینههای خورد و خوراک جامعه مدام باورها و تحقیقات کاملا خلاف واقعای را در جامعه منتشر میکنند و از تحقیقاتی حمایت میکنند که اثبات کند مواد غذایی ارزان قیمت موجود در کشور برای سلامت بسیار مفید هستند و مردم را ترغیب کنند که سمت مواد غذایی دلخواه دولت بروند.
در مورد تحقیقات علمی که هدفشان جلب رضایت سرمایهگذارهایشان است یاد میگیرید (که بیش از ۹۰٪ تحقیقات در زمینه مواد غذایی در این دسته تحقیقات سرمایه گذار پسند قرار میگیرند)
یاد میگیرید که چرا دولتها چیزهایی مثل شیرهای کم چرب را به عنوان گزینهی سالم تبلیغ میکنند.
یاد میگیرید که هر تحقیقی را باور نکنید و تشخیص بدید ایراد هر تحقیق چیه و حرف درست را از غلط بتوانید تشخیص دهید. و این مهمترین چیزی است که از این کتاب برای شما میماند – شما فکر کردن و درست فکر کردن و درست ارزیابی کردن نکات به ظاهر علمی و چیزهایی که میخوانید و میشنوید را یاد میگیرید. یاد میگیرید که ساده لوحانه به تحقیقات علمی نگاه نکنید.
در مورد تئوری ویتامین z یاد خواهید گرفت، که چطور سلامت بدنتان را حفظ کنید حتی وقتی نمیدانید که چطور باید سلامت بدنتان را حفظ کنید.
نکاتی که در این کتاب یاد میگیرید، بسیار بسیار جالبتر و با ارزشتر از چیزی هستند که الان میپندارید و در اکثر فصلها از چیزهایی که یاد میگیرید شوکه خواهید شد.
مقدمه کتاب: فکر میکردیم که میدانیم، اما ...
گری کارمند عادی یک شرکت کوچک است و مسیر طولانیای را از محل کار تا خانه باید طی کند. روزی او به خاطر کارهای اضافه بسیار دیر به ایستگاه اتوبوس رسید. او بسیار خسته بود و مجبور بود بیست دقیقه برای اتوبوس بعدی منتظر بماند. یک اتوبوس دو طبقه آمد. گری وقتی دید در طبقه دوم کسی نیست بسیار خوشحال شد و گفت: «خوبه، میتونم حداقل دراز بکشم و یکم بخوابم.»
او سوار اتوبوس شد و در حالی که به طبقه دوم میرفت، پیرمردی که کنار درب اتوبوس نشسته بود به او گفت: «بالا نرو، خیلی خطرناکه.»
گری ایستاد. از قیافه جدی پیرمرد دریافت که او دروغ نمیگوید. نیمهشب بود و حتماً پیرمرد چیز خطرناکی دیده بود. گری قبول کرد و در انتهای اتوبوس جایی پیدا کرد و نشست. با این که جایش کمی ناراحت بود اما اینطور خودش را توجیه کرد که «درسته سخته و بده ولی عوضش امنیت دارم!». او روز بعد هم دیر به خانه برمیگشت و سوار همان اتوبوس شد و از این که پیرمرد دیشبی همان جا نشسته بود متعجب شد. پیرمرد با دیدن او گفت: «پسرم بالا نرو، خیلی خطرناکه.»
گری از پایین پلهها به طبقه بالا نگاه کرد، تاریک و مخوف به نظر میرسید. دوباره در انتهای اتوبوس جایی پیدا کرد و نشست. شبهای بعدی هم که گری دیر به ایستگاه میرسید دیگر خودش خودبهخود به انتهای اتوبوس میرفت.
یک شب پسری سوار اتوبوس شد و داشت به طبقه دوم میرفت که پیرمرد به او گفت: «پسرم بالا نرو، خیلی خطرناکه.»
پسر پرسید: «چرا؟»
پیرمرد گفت: «مگه نمیبینی؟ طبقه دوم راننده نداره!»
پسر در حالی که بلند بلند قهقهه میزد به طبقه دوم اتوبوس رفت.
این کتاب به پاسخ «چرا؟»هایی میپردازد که بهتر بود سالهای سال پیش میپرسیدیم.
✔️در این کتاب قرار است که به پاسخ سوالاتی بپردازیم که همه فکر میکردیم جوابشان را میدانیم، درحالیکه با پیروی از آنها مدام وضع سلامتمان بدتر و بدتر میشود و چاقتر و چاقتر میشویم.
💎 قرار است چند ساعتی فراموش کنیم که اکثر دکترها و رسانهها چی به ما گفتهاند و میگویند و یا باورهای گذشتهمان در مورد چربی و کلسترول و بیماریهای مرتبط با چربی چیست. در عوض بدون هیچ پیشفرضی، سری میزنیم به معتبرترین تحقیقات علمی تا ببینیم واقعاً علم، تحقیقات و مقالات امروزی چه میگویند.
در این کتاب مهمترین باورهای سلامت را به چالش میکشیم و از روی تحقیقات جدید به دنبال این میگردیم که چه چیزی حقیقت است و چه چیزهایی باورهای نادرست. خواهیم دید که چرا باورهایی که تا چند سال پیش در مورد چربیها، کلسترول، کبد چرب، آزمایش خون، و … و … و … و … داشتیم کاملاً اشتباه هستند و حتی، کاملاً برعکسِ مسیر رسیدن به سلامت هستند.
✅ این کتاب فقط برای کسانی ضروری است که میفهمند که اگر نمیخواهند مثل بقیه افراد به بیماریهای مزمن رایج مبتلا شوند، قطعاً لازم است که مسیری متفاوتتر از آنچه بقیه طی میکنند را در پیش بگیرند، و چیزهایی را یاد بگیرند که بقیه نمیدانند.
قبل از بیماری به فکر خودتان باشید
با کمتر از قیمت خرید یک دبه ماست، برای سلامت بدن خودتان باارزشترین سرمایهگذاری را میکنید.
در مورد خرید و ثبت سفارش ابهامی دارید؟
یک روز بعد از پرداخت سفارش، با پست پیشتاز برای شما ارسال میکنیم و حدود ۲۴ تا ۴۸ ساعت (به جز روزهای تعطیل) طول خواهد کشید تا به دست شما برسد. (اگر در روستا یا شهرستان حاشیهای باشید امکان دارد تا حداکثر ۷۲ ساعت طول بکشید تا به دست شما برسد)
مامور پست برای تحویل بسته شما در ساعتهای کاری به شما سر خواهد زد، پس آدرس جایی را بدهید که در ساعتهای کاری حضور داشته باشید. اگر در منزل حضور ندارید، آدرس محل کار خودتان یا همسرتان را بدهید. و یا با یکی از همسایگان یا سوپرمارکت سر کوچه برای دریافت بسته پستی هماهنگ کنید و آدرس آنها را بنویسید.
بعد از اینکه بسته شما را پست کردیم، تا لحظه رسیدن بسته به دستتان چند sms از شرکت پست دریافت خواهید کرد که وضعیت بسته و زمان حدودی مراجعه مامور پست برایتان پیامک خواهد شد.
در نهایت مامور پست حداقل ۲ بار به شما سر خواهد زد بنابراین اگر یک مرتبه در منزل نبودید مشکلی پیش نخواهد آمد و روز بعد دوباره مامور پست به سراغ شما خواهد آمد.
۷۲ ساعت بعد از ثبت سفارش در صورتی که بسته شما هنوز نرسیده باشد، میتوانید به ادمین/پشتیبانان مدرسه فیتنس پیام دهید و کد رهگیری پست را دریافت کنید و آنلاین وضعیت بسته ارسالی را بررسی کنید. (البته کد رهگیری و نحوه رهگیری بستهتان بعد از نهایی شدن سفارش برایتان پیامک خواهد شد)
اگر به هر دلیلی نمیتوانید آنلاین پرداخت کنید:
محصول را به سبد خرید اضافه کنید و مراحل را پیش بروید و در انتها گزینهی کارت به کارت را انتخاب کنید. به این روش میتوانید مبلغ سبد خرید (محصولات + هزینه ارسال) را به شماره کارت 5022-2910-5576-2791 به نام عانگع اصلانیان/ بانک پاسارگاد واریز کنید و
۱- نام و نام خانوادگی
۲- آدرس دقیق (استان، شهر، آدرس، طبقه و واحد …)
۳- شماره موبایلتان
۴- محصولاتی که میخواستید
۵- عکس یا اسکرینشات از فیش واریزی
را در تلگرام یا واتسآپ به شماره 09100048169 بفرستید تا همکارانمان سفارش شما را ثبت کنند. (سفارشات کارت به کارت یک روز با تاخیر نسبت به سفارشات آنلاین ارسال میشوند)
خیر، نسخه الکترونیکی موجود نیست.
کتاب «پایان افسانه کلسرول، چربی و نمک» با اینکه یک کتاب کاملا مستقل است، اما به نوعی هم ادامه کتاب «پایان افسانه کالریها» است. اگر مشکل اضافه وزن هم دارید، توضیه میکنیم هر دو جلد کتاب را تهیه کنید و اول کتاب «پایان افسانه کالریها» را مطالعه کنید و بعد این کتاب را.