خانه / مهندسی تغذیه / مهندس تغذیه: درس پنجم / مهندسی تغذیه: درس پنجم- جلسه سوم

مهندسی تغذیه: درس پنجم- جلسه سوم

 

 

فقط  شرکت‌کنندگان در دوره آموشی مهندسی تغذیه می‌توانند از این بخش استفاده کنند.

 ثبت نام در دروه‌ی مهندسی تغذیه

اگر قبلا عضو این دوره شده‌اید لطفا از لاگین کنید تا به محوای صفحه دسترسی داشته باشید.

 

ضعیفبدمتوسطخوبخیلی خوب (38 رای)

لطفا به این مقاله امتیاز دهید
در حال انجام ...
عانگع اصلانیان، نویسنده کتاب «پایان افسانه کالریها» ، نویسنده، مترجم و مدرس درزمینه تناسب اندام، موسس مدرسه فیتنس، مشاور تغذیه و مربی فیتنس از QAL . برای ادامه کلیک کنید

۱۱ نفر نظر داده‌اند

  1. خدا قوت حسابییی ممنون از اطلاعاتی که تا اینجا بهمون دادین دوتا سوال
    اول اینکه آیا تو سبک رژیم کتوژنیک یا هر رژیم دیگه ای طبع سرد و گرم توی خوراکی ها اصلا صحت و تاثیر داره و کلا میخواستم بیشتر بدونم راجع بهش اگه کمکم کنید
    دوم اینکه چجوری رژیم هام گیاه خواری یا حوزه ی طلایی خیلی از بیماری هارو درمان میکنه؟ بخاطر تاثیرات انسلین و ریز مغزی هاست یا نه(چون من از کسایی که خام گیاه خواری میگیرن راجع به سلولای ۳۰% و ۱۰۰% شنیدم میخواستم بدونم چقدر صحت داره)؟؟؟؟

    • عانگع اصلانیان

      دقیقا نمی دونم منظور از سلول سی درصد یا صد درصد منظورتون چیه، ولی اگر منظور بازده سلول‌هاست … بله کاملا درسته، یه بخشی از بدن رو درمان می کنیم (سلول‌ها رو)، در نتیجه انسولین کاهش پیدا می کنه و در نتیجه بیماری‌های شدید‌تر هم بهبود پیدا می‌کنه … بدن تردید هر اتفاق مثبتی توی بدن می‌افته به خاطر افزایش سلامت یک بخش یا ارگان و سیستم بدن هست…
      در مورد سوال اول خیلی تخصصی اطلاعات کافی ندارم که توضیح بدم

  2. سلام

    آیا بیوآنزیمها که فرمودین مثلا در سیصدگرم سیب زمینی خام هستن آیا فقط به اندازه ی جلوگیری از جذب قند ناشی از همون مقدار سیب زمینی خام توی خون مؤثرن یا اصولا تأثیرشون موندگاره توی بدن؟ منظورم چیزی مثلا شبیه باکتریهای مفید داخل روده هاست امیدوارم سؤالم بیجا نبوده باشه
    ممنون

    • عانگع اصلانیان

      سوال خوب و جالبی بود… موندگار نیست،‌ چون تاثیر غذاها روی انسولین در قسمت اول روده اتفاق می‌افته و وقتی غذا از اونجا رد شده باشه دیگه خیلی موثر نیستن

  3. سلام این بخش عالی بود

  4. سلام. آب قلم و توت فرنگی هم از دایره طلایی حذف میشن؟

  5. خوشبختانه ناخوداگاه خیلی اوقات رو دایره طلایی بودم! میشه بپرسم که خامه رو هم لبنیات حساب کنم یانه؟ و ایا روغن زیتونی ک بکر نیست و بوگیری شده خاصیت خودش رو داره و ایا قابل مقایسه با روغن کنجد هست واسه جایگزینی یا نه؟!!! ممنون عانگع جان از محبتت❤

    • عانگع اصلانیان

      خامه که مسلما لبنیاته ولی منظور سوالتون چیه !! توی لیست غذا‌ها در مورد لبنیات کامل گفتیم …
      سوال دوم هم که توی درس چهارم جلسه اول کامل چربی‌ها رو از لحاظ کیفیت طبقه بندی کردیم و جای روغن زیتون و کنجد رو مشخص کردیم … بدون شک روغن زیتون خیلی خیلی بهتر از روغن کنجد هست … کلا روغن کنجد جز نسبنتا ممنوع ها بود …

  6. وقتتون بخیر چرا درس ها اپلود نمیشه ؟؟؟؟؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *