خانه / مهندسی تغذیه / مهندسی تغذیه: درس چهارم – جلسه سوم

مهندسی تغذیه: درس چهارم – جلسه سوم

 

 

 

فقط  شرکت‌کنندگان در دوره آموشی مهندسی تغذیه می‌توانند از این بخش استفاده کنند.

 ثبت نام در دروه‌ی مهندسی تغذیه

اگر قبلا عضو این دوره شده‌اید لطفا از لاگین کنید تا به محوای صفحه دسترسی داشته باشید.

 

 

ضعیفبدمتوسطخوبخیلی خوب (23 رای)

لطفا به این مقاله امتیاز دهید
در حال انجام ...
عانگع اصلانیان، نویسنده کتاب «پایان افسانه کالریها» ، نویسنده، مترجم و مدرس درزمینه تناسب اندام، موسس مدرسه فیتنس، مشاور تغذیه و مربی فیتنس از QAL . برای ادامه کلیک کنید

۸ نفر نظر داده‌اند

  1. یه چیز خیلی جالب دیگه که خودم تجربه کردم در طول رژیم اینه که قبلا که تو این رژیم نبودم نهایتا دو روز یکبار باید دندونامو مسواک میزدم چون یه جرم زبر روی دندونامو میگرفت در طول دو روز و بدم میومد اما الان خیلی جالبه اصلا جرم نمیگیره دندونام و تا یک هفته هم مسواک نزنم اون حالت قبل رژیمو به خودشون نمیگیرن!! واقعا تا الان تا اینحد باور نداشتم که قند و کربوهیدرات انقد زود رسوب کنن رو دندونا و تخریب کنندگیشون تا این حد باشه!!!✌

  2. اًقای اصلانیان میشه یکم توضیح بدید که چرا بهتره حین خوردن یک خوراک پرکربوهیدرات مثل برنج یک قالب کره باهاش بخوریم؟ این کره دقیقا چه کاری انجام میده در کنار کربرهیدرات؟ باعث میشه قند خون بالاتر از حد قبلی نره؟ اگه اینطوره چه فرآیندی شکل میگیره که این اتفاق میفته؟؟ برام سواله که دوس دارم دقیق بدونم ❤

    • عانگع اصلانیان

      کی همچین چیری رو گفته؟ درستش اینه که جایگزین بشه …
      مثلا اگر قراره یک بشقاب برنج بخوریم، به جاش یه دو قاشق کره به برنج اضافه می‌کنیم و نصف بشقاب ازش می‌خوریم.
      .
      اضافه کردن یکم چربی به کربوهیدرات باعث میشه کم کم قند‌خون بالا و سرعت جذب مواد غذایی یکم کمتر بشه… درس پنجم در مورد سرعت جذب مواد غذایی و این چیزا صحبت می کنیم.

  3. یه سوال دیگه هم دارم، مادرم حدود ۱۰ روزه رژیمه که خیلی وضعیت قند و فشارش عالیه تو این مدت، اما دیروز هوس کرد یکم برنج بخوره و اندازه ی یک چهارم بشقاب برنج خوردو قندشو بعد از بیست دقیقه گرفتم روی ۱۶۵ بود!! اینکه با خوردن این مقدار ناچیز برنج انقد قندش اوج گرفت دلیلش چی میتونه باشه؟؟ خیلی برام سواله…در صورتی که در طول این ده روز رژیم قندش مابین ۷۵ تا ۹۵ در نوسان بوده….میشه در مورد اینم یه توضیحاتی بدید که علتشو بدونم؟؟

    • عانگع اصلانیان

      اینم سوال خوبیه که یادم باشه توی پرسش و پاسخ‌ها جواب بدم
      اگر مقدار قند خون یک نفر رو ۱۰۰ mg/dl در نظر بگیریم و این فرد یه مرد بالغ باشه با ۵ لیتر خون … یعنی این فرد در هر لحظه در کل خونش فقط و فقط ۵ گرم قند داره. یعنی اگر به این ۵گرم قند موجود در خونش فقط ۳ گرم قند دیگه اضافه بشه و بدن نتونه اون رو به سرعت ذخیره کنه، قند خونش به ۱۶۰ میرسه … مقدار خون در جریان در بدن انسان خیلی خیلی کم در حد ۴ ۵ گرمه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *