خانه / معرفی کتاب / معرفی کتاب: سورپرایز بزرگ در مورد چربی
کتاب تناسب اندام

معرفی کتاب: سورپرایز بزرگ در مورد چربی

عضو تلگرام مدرسه فیتنس شوید

نام کتاب: The Big Fat Surprise

نویسنده : Nina Ticholz ( نینا تایکلز )

سال انتشار: ۲۰۱۴

تعداد صفحات: ۵۰۰

زمینه : تغذیه، تاریخ تغذیه، چربیهای سالم و ناسالم

نینا تایکلز برای تحقیق و نوشتن این کتاب ۱۱ سال صرف کرده و بیش از هزاران مقاله علمی در مورد چربی‌ها را کنار هم قرار داده. نینا پیش از نوشتن این کتاب یک سبک زندگی گیاه‌خواری داشته، پس از فرصت مطالعاتی‌ای که برای نوشتن این کتاب برایش بوجود آمد کم کم حقایقی را کشف کرد که باعث شد سبک زندگی‌اش کاملا بر‌عکس روش قبلی‌اش شود.

این کتاب را می‌توان مکمل کتاب Good Calories Bad Calories دانست، شاید هم بتوان گفت برگرفته از آن کتاب.

در این کتاب قطور، نینا علاوه بر رویکرد علمی نسبت به مسائل تغذیه‌ای، بخش عمده کتاب را به تاثیر سیاست و اقتصاد کشور‌ها بر توصیه‌های تغذیه پرداخته است..

 فکر می‌کنید بیشتر باور‌های تغذیه‌ای خودتان شخصا برگرفته از علم است یا تاثیر گرفته از عوامل سیاسی و تبلیغاتی و تجاری؟

به عنوان مثال AHA که به سازمان قلب امریکا معروف است توسط شرکتی به نام «پروکتر اند گمبل» پا گرفت. این سازمان عمده هزینه تحقیقاتی خود را از شرکت‌های تولید کننده روغن‌های گیاهی بدست می‌آورد، تا به مردم توصیه کند روغن گیاهی مصرف کنند. «پروکتر اند گمبل» اولین تولید کننده روغن های گیاهی، کره گیاهی و مارگارین، روغن های السترا و غیره بوده و هست …

یا پس از جنگ جهانی دوم وقتی اقتصاد بسیاری از کشور‌ها ورشکسته بود و مردم در فقر بودند، رئیس جمهور نیکسون با جمع کردن تیمی برای کاهش قیمت‌های خورد و خوراک مردم و با تمرکز روی محصولات تولید شده از ذرت و باقی محصولاتی که کشور آمریکا تولید کننده اصلی آنها در دنیا بود، هرم غذایی معروف خودر را ارائه کرد تا مردم را با اهرم تحقیقات عدد سازی شده به سمت غذاهای ارزان قیمت سوق دهد.

حتما بخوانید  غرورتان را داخل باشگاه نیاورید

یا جنگ اقتصادی بر‌سر روغن پالم که عمده تولید کننده این روغن‌ها کشور‌های شرق آسیا و استوا هستند در مقابل روغن سویا که تولید کننده عمده آن آمریکا و اروپا هستند. در حالی که روغن پالم ارزان‌تر و سالم‌تر از روغن سویا است. اما ۶۰ سال قبل وقتی این دو عمده تولید رقابت خود را برای جلب مردم آغاز کردند قدرت تحقیقاتی و تبلیغاتی شدید امریکا به راحتی توانست روغن پالم را به عنوان روغنی ناسالم در ذهن‌ها جای دهد.

خواندن کتاب های تاریخ تغذیه را حتما توصیه می کنم چون ذهن‌تان را بر عواملی که باعث شده جوامع به این باور‌های کنونی و عمدتا غلط برسند باز می‌کند.

این کتاب استثنایی یکی از بهترین کتاب‌ها در این زمینه است.

این کتاب یک فرا تحقیق فوق‌العاده قوی و علمی در زمینه مصرف چربی‌ها و چربی‌های سالم و ناسالم است.

به نظرتان چه باور‌های رایجی در جامعه ما وجود دارند که کاملا غیر علمی و صرفا تاثیر پذیرفته از عوامل سیاسی، اقتصادی و تبلیغاتی هستند؟

برای خواندن توضیحات کتاب Good Calories Bad Calories اینجا کلیک کنید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت فرا تحقیق ها با تحقیقات معمولی اینجا کلیک کنید.

مطالب مدرسه فیتنس را در کانال تلگرام @madresefitness  دنبال کنید

مطالب مدرسه فیتنس را در اینستاگرام @madresefitness.ir دنبال کنید

منبع: عانگع اصلانیان – مدرسه فیتنس

ضعیفبدمتوسطخوبخیلی خوب (9 رای)
در حال انجام ...
عانگع اصلانیان، نویسنده کتاب «پایان افسانه کالریها» ، نویسنده، مترجم و مدرس درزمینه تناسب اندام، موسس مدرسه فیتنس، مشاور تغذیه و مربی فیتنس از QAL . برای ادامه کلیک کنید

اینم هست

You-Can-Avoid-the-Dangers-of-Salt

نمک: سم سفید و ضروری

سم سفید، لقب احمقانه‌ای که به نمک چسبیده … سدیم یکی از مهمترین عناصر بدن …

۲ نفر نظر داده‌اند

  1. ممنون دستت درد نکنه ترجمش نکردی ایا

  2. با سلام مطالب بسیار مفید و جالبی دارید
    اقا واسه قد کتاب یا رژیم و .. ندارید؟؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *